Nybegynnere

Tiger Karateklubb passer for deg som ønsker å lære karate – og å komme i form sammen med nye venner i et positivt og hyggelig miljø.
Treningstidene vil videre utover i semesteret vil være tilsvarende.
Still i treningsbukse / shorts og t-skjorte,  og ellers barbeint. I begynnelsen trenger du ikke karatedrakt – men vil du fortsette etter endt nybegynnerkurs og melder deg inn i klubben vår, får du en gratis av oss. Foreldre og medlemmer kan surfe gratis på vårt trådløse nett. Passord vil informeres i dojoen.
Topp trening
Tiger Karateklubb kan skilte med et spenn av særdeles dyktige instruktører, og har forstret en rekke norgesmestere opp gjennom årene samt en kvinnelig nordisk mester. Men vi har treninger for alle både karate- og ambisjonsnivåer – uansett om du er aspirerende konkurranseutøver eller mosjonist. I tillegg til den rent fysiske treningen, vil du kunne utvikle selvtillit og gode holdninger.

Velkommen til Tiger – Norges triveligste, og kuleste, karateklubb!

Vi starter inntak av nybegynnere i august 2016! 

Barnepartiet
Nybegynner barn 8-12 år (må fylle 8 i 2016)
Vi har 40 ledige plasser. For å melde på ditt barnet og sikre deg en plass, ber vi deg å følge denne linken for påmelding.
Pris kr 200,- i påmeldingsavgift. Dette dekker drakt samt betaling for august og september. Deretter blir man fakturert kr 171,- per måned fra oktober. Vennligst husk å oppgi navn og alder på barnet, samt kontaktinformasjon til forelder/foresatt.

Oppstart nybegynner barn er onsdag 24. august og løpende inntak i august.


Voksne/ungdomparti (fra 13 år) er det ingen påmelding – her er det bare å møte opp! For nybegynnere Voksen (17-100 år)  255,- Prisen inkluderer drakt og belte.
For nybegynnere Ungdom (13-16 år)  205,- Prisen inkluderer drakt og belte

Dette mottas på trening når innmelding er registrert.

Oppstart for voksne er:
tirsdag 23. august, torsdag 25, tirsdag 30 august og torsdag 1. sept.

 

Når du melder deg inn anbefaler vi AvtaleGiro. Dersom man ikke benytter avtalegiro vil man motta en faktura på e-post hver måned.