Hei alle Tigere

Dessverre peker koronapilene ikke den veien vi ønsker. Det er økende smitte i Oslo og Tiger Karateklubb tar sin del av ansvaret for å bidra i dugnaden for å holde smitten i sjakk. Vi minner derfor om de tre viktigste tingene hver enkelt av oss kan bidra med: 

  • Er du syk eller har symptomer – Hold deg hjemme. Er du usikker – hold deg hjemme. 
  • God hygiene skal praktiseres på trening – alltid.
  • Hold avstand og unngå nærkontakt – alltid.
Spond

Det blir fortsatt påmelding via Spond. Det vil være maksimalt 20 personer per trening inklusive instruktører. 

Vi ber derfor om forståelse for at det ikke er mulig å møte opp i dojo for å trene uten påmelding i Spond. Det gjelder alle partier.  

NB! VI OPPLEVER DESSVERRE FOR OFTE AT DET GJØRES PÅMELDING I SPOND UTEN AT VEDKOMMENDE MØTER OPP. NÅR VI HAR BEGRENSET MED PLASSER SOM I SITUASJONEN NÅ, ER DET SVÆRT VIKTIG AT DU MELDER DEG ELLER DITT BARN AV TRENING I SPOND DERSOM DU LIKEVEL IKKE KAN. DETTE SKAL GJØRES SÅ RASKT SOM MULIG OG SENEST TO TIMER FØR TRENING STARTER NÅR DU VET AT DU LIKEVEL IKKE KAN/SKAL/ORKER Å TRENE. 


Våre erfaringer så langt er forøvrig gode. Under trening er alle flinke å holde avstand. Vår smitteansvarlig minner om at dette også gjelder på vei inn og ut av dojo. Dette er særlig viktig ved trapp/gang/skohylle. Her oppfordres alle til å holde enda mer avstand. Vi ber særlig foreldrene til de yngste barna om å minne dem om at de må holde litt mer avstand når sko/klær skal av og på. Er det ikke plass, må man stå å vente litt med avstand til de andre. 

Koronavettkurs

Vi ber alle Tigre ta Idrettens koronavettkurs, som er et fellesidrettslig e-kurs om koronavett. Det anbefales også at foresatte/verger gjennomgår dette så raskt som mulig. Dette er spesielt med tanke på kunnskap om når foresatte/verger skal holde barnet borte fra trening. Det anbefales at alle foresatte/verger til barn og unge under 18 år gjennomfører e-kurset sammen med utøver.
Kurset er obligatorisk for alle som skal delta i voksenidrett med kontakt når dette åpner. Kurset er også obligatorisk for klubbens ledere, trenere, instruktører. og dommere.

Link til kurset finner du her:  
https://www.idrettsforbundet.no/tema/koronavirus/koronavettkurs/
Her følger også link til NKFs koronaveileder og NKF sine nettsider vedrørende koronasituasjonen:
https://kampsport.no/wp-content/uploads/2020/09/NKFs-koronaveileder-10.09.20.pdf og https://kampsport.no/aktivitet/arrangement/koronavirus/.