Covid i lang tid har gjort det vanskelig å trene sammen fysisk på tvers av klubber. I tillegg har to sommerleirer og flere samlinger blitt kansellert de to siste årene. Endelig fikk vi muligheten til å samles og trene sammen i flotte lokaler på Rønningen Folkehøyskole. 

Fredag 1. april møttes utøvere fra Tiger, Stavanger, Nippon, Moss, Vestby, Kongsberg, Kristiansund og Fredrikstad karateklubb for å trene sammen. Totalt 91 deltaker var påmeldt samlingen. Fredagen ble det avholdt fellestrening for alle grader. Lørdagen var det to økter på morgen/formiddag der Yanti Sensei og Richard Sensei byttet på å holde trening for dan og kyu grader. 

Etter treningene ble det delt ut Tiger Richard Amos Spirit Award, der to av hans egne trofeer ble overrakt til to av Tigers medlemmer. John Olav Olsen fikk prisen for etter å ha blitt innlagt med Covid to ganger, men likevel gjort stor innsats for klubben bl.a. med implementering av nytt medlemssystem. Jan Røshold som etter 25 års trening – endelig oppnådde sitt mål å gradere Shodan. Han bidrar også mye til klubben gjennom sitt arbeid i styret og var blant arrangørene og primus motor for samlingen. 

Etter lunsj var det først en økt for kyu grader, deretter en økt for dan grader – begge holdt av Richard Sensei. På kvelden møttes ca 30 av deltakerne på Døgnvill Burger Vulkan for en  hyggelig sosial sammenkomst og middag. Søndagen var alle treningene felles for kyu og dan grader. Dagen begynte med en time Yoga med Yanti sensei, etterfult av 1,5 time trening med Richard Sensei og gjennomgang av bunkai for alle Heian Kataene. Etter lunsj var det en times trening, der instruktørene tok en halvtime hver. Arrangørene er kjempefornøyd med oppmøte, innsats og instruksjon og syntes samlingen var en stor suksess.  Vi ser frem til å arrangere ny samling ved senere anledning, men først ses vi i Fredrikstad i uke 26.