UTETRENING

Tiger fortsetter det populære tilbudet med utetrening gjennom sommerferien tirsdager i juni og juli.
Etter siste zoom trening 18.6 tilbyr vi utetrening også torsdager. Vi håper på at flest mulig stiller opp på treningene.
Tilbudet gjelder så lenge det er bra oppmøte og vil forløpende vurderes tilbudet dersom oppslutningen avtar.

BARNETRENINGER: Vi tilbyr utendørs barnetreninger TIRSDAGER ut juni – i juli er det ferie for barnepartiet, som i tidligere år.

Værforbehold –  ved regn og uvær avlyses treningen i utgangspunktet.
Vi oppfordrer til å følge med på facebook siden vår for å få løpende informasjon om treninger, det kan være avlysninger, instruktøren kan velge å holde trening tross uvær, eller det kan komme annen viktig informasjon, Vennligst sjekk facebook før trening for å sjekke om det foreligger ny informasjon.

Viktig:

Følgende regler gjelder for alle:
– Hold 1 meter avstand til alle andre karatekas. Dette gjelder til/fra trening, mens vi går/jogger fra dojo til egnet treningssted, under trening, i vannpauser, oppstillinger mm.

-Sosial omgang foregår med min. 1 meters avstand så lenge man deltar på Tiger arrangement og/eller i Tiger overtrekk, uavhengig av hvilke regler som gjelder på skole og ellers i samfunnet. Dette må respekteres.

-Man må holde seg innenfor tildelt område dersom vi deler opp i to/flere klasser.

-Antrekk = karategi og overtrekk, samt sko. På varme dager kan man trene i tskjorte og singlet, men helst i tigers farger sort eller gult, om dere kan.

-Ta med vannflaske, evt håndkle og egnet sko for utetrening evt lett jogg.

-Bagger/vannflasker legges/settes minimum en meter fra andres bagger/vannflasker

-Vannflasker plasserer nærmest plassen mans stiller opp pår, slik at man går forbi færrest mulig, og ikke krysser treningsområder dersom man har delt opp. Behold plassen gjennom hele treningene, men mindre instruktør sier annet.

-Vær presis! vær på plass foran dojo før kl. 17:45, treningen begynner da med lett jogg, oppvarming, tøying. Karatetreningen begynner 18.00. Vi varierer også treningssted så vær presis så man kommer til rett sted.

-Eventuell bading i elva etter trening er på eget initiativ og ansvar. Barn må bade med tilsyn av foresatte. Bading er ikke i Tiger regi, men man må likevel vise ansvar dersom det følger etter treningen, så fortsett å holde avstand.