Gradering 6.3 for ungdom som ikke fikk gradert seg til jul. Foreløpig er det kun for aldersgruppen 13-16 år, men dette vil kunne endre seg om reglene endres. Vær derfor obs på at tidspunktene er foreløpige. NB! De som allerede meldte seg på i desember 2020 trenger ikke melde seg på igjen.

Foreløpige tidspunkt: kl 1200 for (gul) oransje og grønnKl 1300 for blå Kl 14 for brun

Oransje og grønn: https://www.deltager.no/gradering_tiger_karate_voksne_oransje-_og_gronnbelter_12122020?fbclid=IwAR1DZP7zaWnxM1-uR_bs5Nd_FCT5afAejEi9-YjWMlV3MGWeWR8cELxk27I#init

Blått: https://www.deltager.no/gradering_tiger_karate_voksne_blabelter01_12122020?fbclid=IwAR0GF08UND6ttEQz5BbGct8pC-4IOAbehsLgyR2Ztb7G-rh-BeOsJTTbgG8#init

Brunt: https://www.deltager.no/gradering_tiger_karate_voksne_brunbelter_12122020?fbclid=IwAR05h_-lurWdxjo–ohES1hG_ayyDMq8H9i5qo2qoKpZaBA2PiHqV4CwLiI#init

Fyll ut skjema, og få med beltegrad dere har i dag.

Graderingen starter presis, da må dere være ferdig skiftet.

Grunnet Covid-19 oppfordres det sterkt til å møte ferdig skiftet. Det er ikke satt av tid til oppvarming i dojo, så man bør varme opp utendørs f.eks med lett jogg iført gi og passende overtrekk/utetøy/lue mm. Husk å ta med fylt vannflaske.

Det vil i år dessverre ikke være mulig for foreldre/andre til å følge graderingen inne i lokalet, dette grunnet smittevernregler og begrensninger på antall mennesker samlet.

Dersom man hoster, har feber eller andre symptomer på sykdom skal man være hjemme! Dersom man møter opp med symptomer vil man bli bortvist.

Tiger Karateklubb har to faste graderinger i året, en før juleferien og en før sommerferien. Det vil ikke bli arrangert ekstra graderinger utover disse. Dersom man ikke har anledning til å delta på graderingen, vil barnet følge med sitt trenings parti videre, men beholder sin grad/beltefarge. Beltegrader jevner seg imidlertid raskt ut, da det ved “mørkere farge på belte” blir krav om lengre tid mellom hver gradering (opp til 6 måneder).